Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı beşer sağlamlığını yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması ciğerin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Fakat kapıların ne tarafa doğru açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle yakışır şekilde imalat ve montaj yapan firmalar açısından en hayati sorulardan biridir.

Müstacel çıkış bapları her çağ yürekin katiyen dışarı dosdoğru açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Evgin durumlarda insanoğlu binanın dışından yürekine bileğil deruninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek zorlamasız bir şekilde handikap olmaksızın dünyaarı açılmasını sağlamaktır.

Yangın Bapsı temel amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni plan sinein süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir yol ile yangın kapısı yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Göreceksiniz ki bu sıcaklıkölçer yüksek birinci sınıf yangın kapılarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya hakikat ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Umumi amacı insanların binayı beis kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arz aldatmaır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

CMD Maden; birinci sınıf ve güvenilir yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği konusunda bilirkişi kadrosuyla Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Report this wiki page